Barnmedicin.se

Länkar, sökmotor och nyheter för barnläkare

Om Barnmedicin.se

Barnmedicin.se ägs och drivs av Michael Damgård, specialist i barnmedicin och Fredrik Settergren, specialist i allmänmedicin.
Michael Damgård är verksam som barnläkare i Göteborg. Fredrik Settergren har tidgare grundat allmänmedicin.se, ett arbetsverktyg för distriktsläkare som används i hela landet, Infektionsmedicin.se och också skrivit en bok om medicinskt informationssökande (Medicin på webben).

Barnmedicin.se har en anpassad googlesökmotor som söker igenom bland andra följande utvalda resurser: Dessa webbplatser innehåller tillsammans mer än tre miljoner sidor. En vanlig ofiltrerad googlesökning ger normalt sett en svåröverskådlig träfflista med bloggar, patientföreningar, diskussionsforum och vanlig dagspress. Detta är ett betydligt snabbare och mer exakt sätt att nå det man söker som barnläkare

Sidan innehåller också automatiskt hämtade och ständigt uppdaterade nyhetsrubriker från ledande tidskrifter med rätt inriktning. Sidan är helt oberoende och drivs utan vinstintresse som en service för den svenska barnläkarkåren.

Om du har synpunkter på innehållet är du välkommen att höra av dig till fredrik_settergren snabela yahoo.se.

Tillbaka till startsidan


Copyright 2012-2015, Michael Damgård och Fredrik Settergren. Senast uppdaterad 2015-06-01.

Om Barnmedicin.se
Valid XHTML 1.0 Transitional